21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Sibel Can'dan muhteşem gece

Ünlü sanatçı Sibel Can, sahne aldığı Antalya Sueno Otel'de tatilcileri coşturdu.

Yaz konserleri kapsamında Ebru Gündeş ile dönüşümlü olarak Sueno Otel'de sahne alan Sibel Can, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla yerli ve yabancı tatilcileri coşturdu.

Gecede tatilcileri sahneye davet ederek dev bir koro oluşturan ve birlikte şarkı söyleyen Sibel Can, vokalistlerine de şarkı söyleterek kendilerini gösterme fırsatı verdi.

Konserinde, eski ve yeni parçalarıyla yerli ve yabancı turistlere unutamayacakları bir gece yaşatan ünlü sanatçı, konserin Regaip Kandili'ne denk gelmesi
sebebiyle herkesin kandilini kutladı.

Hareketli parçalarla hayranlarını coşturan ünlü sanatçı, yaptığı fasıl ile de izleyenleri mest etti. Hayranlarını sahneye davet ederek koro oluşturan ve hayranlarıyla birlikte şarkı söyleyen Can, elindeki tefle de uzun süre oynarken, hayranları da ona eşlik etti.

Sibel can bir ara sahneyi vokalistlerine bırakarak ikişer parça söyletti. Sahneden inerek hayranları arasında şarkılarına devam eden sanatçı, uyuyan bir bebeği de sevdi. Gecede Anfi Tiyatroyu dolduran yüzlerce kişi Can'ın seslendirdiği
şarkılarla eğlendi.

Konserin sonunda gazetecilerin sorularını cevaplayan Sibel Can, kilo aldığı yönündeki haberlerle ilgili olarak, "Gazetelerde çıktığı gibi kilo almadım. Aynı kilomdayım. Sağlığımda çok iyi. Kendimi çok iyi hissediyorum. Sahnede de çok iyiyim. Bu tür söylentiler zaman zaman çıkıyor. Artık kafa yormuyorum, alıştım bu tür söylentilere. Beni öncelikle sesimle şarkılarımla çok seviyorlar. Tabi ki görsel olarak ta kendimize dikkat etmek zorundayız, bunun da bilincindeyim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2008 Cuma 16:31:26
Güncelleme :4 Temmuz 2008 Cuma 16:37:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?