1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Sıcak asfalt çalışmaları tam gaz

Kepez Belediyesi, Baraj ve Beşkonak Mahallesi’ni birbirine bağlayan 4445 Sokak’ta 6 kilometre, Osman Serdengeçti Caddesi’nde de 4.5 kilmetrelik sıcak asfalt çalışmasını tamamladı.

Kepez Belediyesi, yolları bozuk olan mahallelerde sıcak asfalt çalışmasına ara vermeden devam ediyor. Güneş Mahallesi ile Mehmet Akif Ersoy Mahallesi arasında bulunan Osman Serdengeçti Caddesi’ndeki sıcak asfalt çalışması tamamlandı.

Caddede 4,5 kilometrelik sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi. Sıcak asfaltla, mahalleler modern bir görünüm kazandı. Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Baraj Mahallesi ile Beşkonak Mahallesi’ni birbirine bağlayan 4445 Sokak’ta da asfalt çalışması başlattı. Yeni açılan ve çift gidiş ve gelişi olan yoldaki asfaltlama çalışması bitirildi. 4445 Sokak’ta 6 kilometrelik yol asfaltlandı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de ilçe halkına modern yaşam alanları oluşturmak ve ilçeyi çarpık kent kimliğinden kurtarmak için çalıştıklarını belirterek, önümüzdeki günlerde de Varsak’ta Zeytinlik Mahallesi Şelale Caddesi’nde (Altınova’ya bağlanan yol) ve Esentepe Mahallesi’nde (Kepez) sıcak asfalt çalışması başlatacaklarını ifade etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2009 Pazartesi 15:08:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?