16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Side Beach voleybol merkezi oluyor

SİDE BEACH VOLEYBOL MERKEZİ OLUYOR

Dünya ve Avrupa Beach Voleybol Turu ve Şampiyonası öncesi son hazırlıklarını yapan ülkelerin milli takımları kamp için Side'ye geliyor.

2003 yılından itibaren Side bölgesinde Beach Voleybol Kampı sunan Öger Tours, Nisan ayı boyunca yaklaşık 700 sporcuyu ağırlayacak. Öger Tours Türkiye Genel Müdürü Recep Yavuz, Beach Voleybol için Akdeniz sahillerinin çok uygun olduğunu ve kumun kalitesi nedeni ile Side bölgesine büyük talep olduğunu belirtti. Yavuz, 2003 yılında 25 sporcu ile başladıkları Beach Voleybol Kampı'na bu yıl Almanya, İsviçre, Avusturya, İtalya, Belçika ve Hollanda'dan 700 sporcunun katılacağını belirtti.

Öger Tours ile birlikte Almanya'da programları hazırlayarak sporcu ve takımlara sunan Organizatör ve Voleybolcu Mehmet Dengiz, bu yıl Almanya Bayanlar Şampiyonu, İsviçre Şampiyonu, Çek Cumhuriyeti Şampiyonu olmak üzere dünya klasmanında ilk sıraları alan sprocuların yanı sıra, birçok ülkenin milli takım hocalarının da kampları takip edeceğini söyledi. Sadece Almanya'da 1 milyonunun üzerinde Beach Voleybol sporcusu olduğunu söyleyen Dengiz, her yıl artarak büyüyen bir sporcu potansiyaline sahip olan Beach Voleybal'da dünyada Türkiye'ye rakip olabilecek pek fazla ülke olmadığını da sözlerine ekledi.

Sporcuların 27 Mart-30 Nisan tarihleri arasında Golden Coast Otel sahilinde kurulacak 45 sahada antreman ve maçlar yapacakları bildirildi.

SİDE BEACH VOLEYBOL MERKEZİ OLUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2010 Perşembe 13:10:02
Güncelleme :25 Mart 2010 Perşembe 13:36:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?