21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Side Gençlik Merkezinin gururu

Side Gençlik Merkezinde eğitim gören Side Kemer Fatma Turgut Şen Anadolu Lisesi Öğrencisi Uğur Dinç, Zonguldak Kara Elmas Üniversitesi Devlet Konservatuarına 7. sıradan girme başarısını gösterdi.

Side Belediyesi Gençlik Merkezi, amaçlarına uygun kullanılması ve hizmet vermesi durumunda nelerin başarılabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Side Kemer Fatma Turgut Şen Anadolu Lisesi öğrencisi Uğur Dinç, Gençlik Merkezinde Müzik Öğretmeni İsmail Akdağ'dan aldığı eğitimle Zonguldak Kara Elmas Üniversitesi Devlet Konservatuarına 7. sıradan girme başarısını gösterdi.

Side Kemer Fatma Turgut Şen Anadolu Lisesi Müdürü Hakan Öz, Side Belediyesi Gençlik Merkezi'nin, Uğur'un hayatına yön verdiğini ve yeni bir Uğur ortaya çıkardığını belirterek; "Eğer Uğur Dinç bugün üniversite de konservatuar öğrencisi ise bunu Gençlik Merkezine borçludur. Bu güne kadar okulumuz işbirliğiyle ve öğrencilerimizin de katıldığı birçok faaliyette Side ve Manavgat'ın adını defalarca Türkiye'ye duyuran, Gençlik Merkezinin bundan sonrada, yine beraber yapacağımız çalışmalarla, başarılarının artarak devam edeceğine inanıyorum. Emeği geçen herkese özellikle Gençlik Merkezi yöneticisi Şafak Soygürbüz'e teşekkür ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2008 Cumartesi 17:06:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?