16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Side turizm sezonuna hazırlanıyor

SİDE TURİZM SEZONUNA HAZIRLANIYOR

Side Belediyesi tarafından düzenlenen turizm sezonu öncesi toplantıda, turizmci, esnaf ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri sorunları tartıştı.

Side Kültür Evi’nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Side Belediye Başkanı A. Kadir Uçar, Side’nin turizm sezonuna büyük değişimlerle girdiğini belirterek “Bu değişimi Side esnafı ile birlikte gerçekleştirdik. Başta hanutçuluk olmak üzere turizme zarar verecek hiç bir harekete izin vermeyeceğiz. Herkes üzerine düşeni yapacak” dedi. Uçar, hanutçuluk yaptığı tespit edilen iş yerlerine ağır cezalar verileceğini de sözlerine ekleyerek, bu konuda taviz vermeyeceklerini söyledi.

Side'de trafik ile ilgili yeni bir düzenleme yapacaklarını da ifade eden Side Belediye Başkanı A. Kadir Uçar, Side merkezine araç giriş ve çıkışlarının mümkün olduğunca engelleneceğini kaydetti. Toplantıda söz alan sivil toplum kuruluşları temsilcileri ise geçtiğimiz yıl Side'ye 3 milyon turist geldiğini belirterek, 2010 turizm sezonunda ise 3.5 milyon turist ağırlamayı hedeflediklerini belirtti.

SİDE TURİZM SEZONUNA HAZIRLANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2010 Çarşamba 10:35:00
Güncelleme :7 Nisan 2010 Çarşamba 10:38:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?