1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Side'de kaçak yapıya taviz yok!

Yeni dönemde tekrar Side Belediye Başkanı seçilen Kadir Uçar, kaçak yapılara göz açtırmıyor.

Side Belediye Başkanı Kadir Uçar, 5 yıl aradan sonra tekrar oturduğu başkanlık görevine kaldığı yerden devam ediyor. Göreve geldiği ilk gün kaçak yapıların yıkımına başlayan Uçar, mülkiyeti belediyeye ait Anı Motel’in ardından Side Motel’in de kaçak bölümlerini yıktırdı.

Side’yi nefes alınabilecek bir belde haline getirmekte kararlı olduğunu söyleyen Side Belediyesi Başkanı Uçar, kamu yararını göz önünde bulundurarak, hazine işgalleri ve izinsiz uygulamaları planlı bir şekilde yıkarak ortadan kaldıracağını belirtti.

Kumköy yolu üzerinde bulunan oteller bölgesinde otel ve işletmelerin sahile iniş yolları üzerindeki kaçak yapılaşmalarında kaldırılması çalışmaları başlatan, Side Belediyesi bu sayede sahile kıyısı olmayan geri planda kalan apart otel ve işletmelerin de sahille bağlantıları sağlamayı planlıyor.

Ne pahasına olursa olsun hazine ve şahıslara ait alanlarda kaçak yapılaşmaya kesinlikle izin vermeyeceklerini belirten Side Belediye Başkanı Uçar “Side Belediyesi mülkiyetinde olan Anı motel ve Side motelde de izinsiz uygulamaları ortadan kaldırarak Side'nin çehresini değiştirirken bu konuda ne kadar hassas olduğumuzu gözler önüne serdik. Bu uygulamaları gerçekleştirirken Side'nin menfaatleri dışında hiçbir şeyi göz önünde bulundurmuyoruz” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2009 Perşembe 21:44:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa kahya IP: 217.231.251.xxx Tarih : 16.04.2009 22:59:46

kimin malini yikiyorsunuz ? yikilan yerler belediye ye aittir , sahis malini yikamaz göz  boyama  baskana  selam beni  iyi  tanir  almanya dan