21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Side'de trafik kazası: 4 yaralı

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side beldesinde, alkollü olduğu öne sürülen kadın sürücünün kullandığı cip, bir turiste çarptıktan sonra, bir mağazaya girdi. Turistle birlikte, tezgahtar ile sürücü ve araçta bulunan bir kişi yaralandı.

N.E'nin kullandığı 33 TA 979 plakalı cip, Side Liman Caddesi'nde, Norceçli Sigmund Helliesen'e çarptıktan sonra, bir kuyumcu dükkanına girdi. Sigmund Helliesen'in ardından sürücü N.E. ile araçtaki Güneş Aslan ve kuyumcu tezgahtarı Ünal Korkmaz da yaralandı.

Durumları ağır olduğu bildirilen Sigmund Helliesen Özel Akdeniz Hastanesine, tezgahtar Ünal Korkmaz ise Side Anadolu Hastanesine kaldırıldı.
Sürücü N.E. ile Güneş Aslan da Manavgat Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Side merkezindeki bir mağazanın sahibi olduğu bildirilen N.E'nin kaza anında alkollü olduğu iddia edildi.

AA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2008 Perşembe 09:51:13
Güncelleme :4 Eylül 2008 Perşembe 09:54:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Pınar Elif IP: 81.213.244.xxx Tarih : 4.09.2008 12:43:57

Şuanda Sidede tatildeyim. Yurtdışından tatil amaclı geldim. Kazadan bir kaç dakika sonra bende oradan Sidedinin içine girmek için geçiyordum ve olayı gördüm. Bir sağlıkçı olarak yardımda bulundum. Ama anlamadığım tek olaysa bir Turistik bölgede bir Ambulans arabasında neden bir Doktorun değilde Hemşirenin bulunduğu? Nede olsa Hemşire bir Doktor değil. Ne ilk yardımda buluna bilir nede damar yolundan gereken ilaçları injekte edebilir! Avrupada her ambulans arabasında bir Doktor bir Hemşire bulunmaktadır ve olay yerinde ilk müdahileyi yapıla bilir. Dikkatimi çeken ikinçi bir nedense neden ambulans arabasının mavi ışıkla değilde normal bir şekile geldiği vede olay yerinden öylece uzaklaştığıdır. Ayrıca anlmadığım Üçüncü şeyse neden Sidenin içine belirli saatten sonra araba motosiklet yasağının getirilmemesi???? İzmir Didim gibi yerde b bu yasak bayadır yürürlükte. Her akşam bir çok sürücünün motosikletin yanlış şekilde araba sürdüklerine şahit oldum ve oluyoruzda.