21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Sigara içerek ambulans bekledi

Borcunu ödemediği gerekçesiyle "Çakır" lakaplı bir kişi tarafından bacağından bıçaklanan Abdullah İ., ambulansın gelişini sigara içerek bekledi.

Olay, dün akşam Aşık Veysel Caddesi'nde meydana geldi. Abdullah İ. (31) ile kendisini "Çakır" olarak tanıtan şahıs arasında borç para nedeniyle tartışma başladı. İki kişi arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü.

"Çakır" lakaplı şahıs belinden çıkardığı bıçağı Abdullah İ.'nin bacağına sapladı. Abdullah İ. de, aldığı bıçak darbesiyle kanlar içerisinde yere yığıldı. Yaralı şahsı olay yerinde devriye görevi yapan polisler fark etti. Aşırı kan kaybeden Abdullah İ.'ye ilk müdahaleyi polisler yaptı.

Belindeki kemeri çıkaran bir polis memuru, yaralı şahsın bacağına tampon yaparak kanamayı durdurmaya çalıştı. Bu sırada kanlar içinde yerde yatan yaralı şahıs, cebinden çıkardığı sigarasını yakarak içmeye başladı. Ambulans gelene kadar sigara içmeye devam eden Abdullah İ., sağlık görevlileri tarafından uyarıldı.

Elindeki sigarasını atan yaralı şahıs, ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Bu arada, Çakır lakabıyla tanınan zanlı, polis gelmeden olay yerinden otomobille kaçtı. Otomobil polis tarafından boş bir arazide terk edilmiş olarak bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2008 Perşembe 10:37:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?