22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Sigara yasağını Rourke deldi

45. Altın Portakal Film Festivali ve 4. Uluslararası Avrasya Film Festivali'nin konuğu olarak Antalya'ya gelen ünlü Hollywood yıldızı Mıckey Rourke, köpeği ile katıldığı basın toplantısında sigara içmesiyle dikkat çekti. 

4. Uluslararası Avrasya Film Festivali'nde "Güreşçi" filminin galası için Antalya'ya gelen ünlü Hollywood yıldızı Mıckey Rourke, bugün basın toplantısı düzenledi. 

Basın toplantısına Loki isimli köpeğiyle katılan Mıckey Rourke, rahat tavırları ile dikkat çekerken basın toplantısında sigara içti. Mıckey Rourke, böylece kapalı yerlerde sigara içme yasağını da delmiş oldu. 

10 yıldır önemli bir projeye katılmadığını söyleyen Mıckey Rourke, "10 yıl önce film yapmak bana inandırıcı gelmiyordu. Saygı duymadığım birçok yönetmenle çalışma yaptım. Artık filmlerde oynama aşkımı yitirmiştim. Bu inanç para değildi. İyi bir yönetmen bulmaktı. Bu Güreşçi filminde iyi bir yönetmen bulmuştum. Güreşçi filmindeki güreşçiler gerçek güreşçilerdi. Filmden önce güreşçilerle bir ay önce çalışmaya başladık. Bu film ve bazı sahneler fiziksel olarak çok zordu. Güreşçi filmini birkaç kez bırakmak istedim. Ama yönetmenim beni motive etti" dedi. 

Basın toplantısından sonra ünlü yıldız Mıckey Rourke gazetecilere poz verdi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2008 Pazar 17:03:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?