15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Siirtli çocuklar Kepez'de

SİİRTLİ ÇOCUKLAR BAŞKAN TÜTÜNCÜ’YÜ ZİYARET ETTİ

Sosyal Destek Programı (SODES) çerçevesinde yürütülen ‘Yazın da Okuyorum Ülkemi Geziyorum’ projesi kapsamında Siirt’in Pervari ilçesinden Antalya’ya gelen 20 öğrenci, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ziyaret etti.

GAP Eylem Planı kapsamında başlatılan Sosyal Destek Programı (SODES) çerçevesinde hayata geçirilen ‘Yazın da Okuyorum Ülkemi Geziyorum’ proje kapsamında Türkiye’yi dolaşıyor. Proje kapsamında Pervari İlçe Müftülüğü’nün açtığı Kur'an Kursunda başarılı olan 20 öğrenci de Antalya’ya geldi. Siirt’in dışında ilk kez başka bir ili gören öğrenciler, tarihi ve turistik yerlerini gezdikleri Antalya’da, ilk kez denizde yüzmenin heyecanını yaşadı.

Öğrenciler öğretmenleri ile birlikte Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü de ziyaret etti. Başkan Tütüncü, öğrencileri Kepez’de misafir etmekten memnuniyet duyduğunu, bu gezinin öğrencilere bir ömür boyu unutamayacakları güzel, hatıralar, dostluklar, kardeşlikler kazandıracağını belirtti.

Türkiye’nin doğusuyla, batısıyla, kuzeyiyle, güneyiyle, 81 vilayeti ile birçok güzelliği içerisinde barındıran bir yeryüzü cenneti olduğunu kaydeden Başkan Hakan Tütüncü, öğrencilerin lunaparka gitme isteğini de yerine getirdi.

Siirtli öğrenciler, Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa, Gaziantep, Adana ve Konya’nın da tarihi ve turistik yerlerini de ziyaret edecekler.

SİİRTLİ ÇOCUKLAR BAŞKAN TÜTÜNCÜ’YÜ ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2010 Pazartesi 12:10:05
Güncelleme :28 Haziran 2010 Pazartesi 14:07:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?