1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Sıkı hazırlanıyorlar

Antalyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 24. haftasında kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi teknik direktör Mehmet Özdilek, futbolcularla kısa bir görüşme yaptı. Antrenmanda futbolcular düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından topla çalışma yaparken, kaleciler takımdan ayrı olarak çalıştı. Sakatlığı geçen Orhan Ak takımla birlikte çalışırken, Gaziantepspor maçında sakatlanan Fatih Ceylan ise fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Teknik direktör Mehmet Özdilek, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Gaziantepspor maçının kendileri için önemli maçlardan biri olduğunu belirterek, "Karşılaşmada golü bulmamıza rağmen 90+3'de yediğimiz bir golle evimize bir puanla döndük. Bu hafta evimizde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile önemli bir maçımız var. Bu maç her iki taraf için de zor bir karşılaşma olacak. Ama biz zoru seven bir takımız" diye konuştu.

Gaziantepspor maçında birkaç pozisyonda hakemlerin hatalı olabileceğini ifade eden Özdilek, "Hakemlerin art niyetli olmadığını biliyorum. Art niyetli olmadığını düşünmek istiyorum. Onlar da insan hata yapabilir. Bundan sonraki haftalarda hakemlerin daha dikkatli olması gerekiyor. Ben futbolculuk dönemimde de teknik direktörlük döneminde de hakemler hakkında hiçbir zaman konuşmadım. Çünkü onlar da insan, hata yapabilirler ama öyle bir süreçten geçiyoruz ki dikkatli olunması gerekiyor. Maç sırasında olan bazı pozisyonlar hakemlerin gözünden kaçabilir, bu futbolun içerisinde olağan bir şeydir. Özellikle son haftaların hakem camiası içerisinde büyük bir baskı oluşturmaması ve hakemlerin de çıkıp sahada gördüklerini uygulaması gerekiyor. Çünkü ligin son 11 haftasını bu hakemlerle bitireceğiz. Biraz daha dikkatli olunması gerekiyor" dedi.

Tecrübeli futbolcu Fatih Ceylan ise, Gaziantepspor maçında hakemin verdiği hatalı kararlarla maçın sonucuna tesir ettiğini belirterek, "Gaziantepspor maçında Sergey'e yapılan faulün verilmediği için hakeme itiraz ettim. Sergey'e yapılan faulde hakem de yanımdaydı. Pozisyonu nasıl gördü bilmiyorum. Herhalde korktu mu artık bilmiyorum. Bu pozisyonun ardından bize yapılan iki pozisyonda faul kararı vermedi. Sonra 90+3'de ofsayttan bir gol yedik. Hakem yapacağını yaptı. Bu hafta evimizde İstanbul Büyükşehir ile zorlu bir maç oynayacağız. Bu maç bizim için çok önemli" ifadelerini kullandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 17:17:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?