22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Silahlı magandalar MOBESE'ye takıldı

Antalya'da silahla bir kişiyi tehdit eden alkollü magandalar, polisin MOBESE'den takibi sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Güllük Caddesi, PTT binası önünde 155 polis imdat hattını arayan bir vatandaş, bir araçta bulunan 5 kişinin silahlarıyla vatandaşları tehdit ederek şahıs kaçırdığını ihbar etti.

Polis, haber merkezinin telsizinden anons üzerine Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) MOBESE kameralarından aracı araştırmaya başladı.

Olaydan yaklaşık bir buçuk saat sonra belirtilen aracın Yener Ulusoy Bulvarı'ndan Güllük Caddesi'ne geçişinin görülmesi üzerine MOBESE merkez ekipleri devriye gezen asayiş ekiplerini anons ederek bölgeye yönlendirdi.

MOBESE kameraları tarafından izlenen M.Y.(27) yönetimindeki otomobilin içindeki şahıslardan E.Ç. (23) isimli kişi, polislerin kendilerini durdurması üzerine belindeki ruhsatsız Atmaca diye tabir edilen tabancasını çıkartarak aracın torpido gözüne koydu. Kendisini kameraların görüntülediğinin farkında olmayan şahıs, elindeki içki şişesini de bir direğin arkasına koyarak kendilerini durduran polis ekiplerine araçlarında silah bulunmadığını söyledi.

Yapılan aramada torpido gözündeki silah ele geçirilirken göz altına alınan şahısların bir çok suçtan kayıtlarının bulunduğu belirlendi. Adliyeye sevk edilen zanlılar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 15:12:26
Güncelleme :26 Kasım 2008 Çarşamba 15:15:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?