22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Sivasspor otobüsüne kavuştu

Turkcell Süper Lig'in ilk yarısını lider olarak tamamlayan Sivasspor, yeni otobüsüne kavuştu.

İlk yarının tamamlanmasından sonra Sivas'ta başlatılan ve işadamlarının destek verdiği yardım kampanyasıyla alınan otobüs Antalya'ya getirilerek takım yöneticilerine teslim edildi. Otobüsün üzerine yazılan, "Anadolu'dan gelen bir takımın şampiyonluk yarışı" yazısı dikkat çekti. Cuma namazını Belek Dinler bahçesinde futbolcularıyla birlikte kılan teknik direktör Bülent Uygun, cuma namazı için kendileri gibi Hoşgörü bahçesine gelen Fenerbahçe takımının otobüsünün arkada kalmasıyla ilgili olarak, Fenerbahçeli futbolculara dönerek, "Biz lider olduğumuz için otobüsümüz de en önde olmalı" diye espri yaptı.

Başarılı teknik adam, otobüsün üzerinde yazılan yazı ile ilgili olarak sorulan bir soruya ise, "Çok doğru bir slogan. Türkiye'nin bu tür sloganlara ihtiyacı var" diye cevap verdi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2008 Cuma 17:21:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yunus karaduman IP: 85.103.220.xxx Tarih : 7.01.2008 15:54:42

merhaba öncelikle sivaslıları ve bütün emeği geçenleri kutluyorum.ancak haberde birşeyler dikketimi çekti. dinler bahçesinde cuma namazı kıldı cümlesi hiç hoşuma gitmedi.şu andatek din islamdır diğerlerin hükmü kalkmışdır iyi günler