16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

SKAL’da zincir değişimi

SKAL’DA ZİNCİR DEĞİŞİMİ

SKAL Antalya Kulübü zincir değişim töreni, The Marmara Antalya Beach Resort Otel’de yapıldı.

SKAL Antalya Kulübü yeni Başkanı Umman Çetinbaş, kulübün 2010 yılı hedeflerini ve sürdürülebilir turizme katkı sağlamak için başlattıkları SKAL Ormanı ve SKAL Köyü projelerini anlattı.

Kulüp olarak sloganlarının ‘Dostlukla iş yapmanın keyfine varalım’ olduğunu belirten Çetinbaş, “SKAL olarak, üyelerin desteği ve katılımıyla önümüzdeki dönemde topluma ve sektöre fayda sağlayan güzel işler yapacağız” dedi.

SKAL Antalya Kulübü’nün 2 yıl görev yapacak olan yeni Yönetim Kurulu üyeleri, Umman Çetinbaş (Başkan), Münciye Çavuşoğlu (Genel Sekreter),Mehmet Biçer (Sayman)Asil Akar (Üyelik Geliştirme), Cüneyt Kuru (Çevre ve Proje Dst), Dinçer Sarıkaya (Young SKAL,Bülent Dokuzoğlu’ndan (Basın Halkla İlişkiler) oluşuyor.

Üyelerini, turizm sektörünün üst düzey profesyonellerinin oluşturduğu uluslararası bir sivil toplum organizasyonu olan SKAL International’ın; dünyada 87 ülkede, 500 farklı şehirde ve Türkiye’de Antalya, Denizli, Fethiye, Bodrum, İzmir, Marmaris, Bursa, Çukurova, Kapadokya, Kuşadası, Alanya, Ankara, Marmara, İstanbul ve Eskişehir’de SKAL Kulüpleri bulunuyor.

SKAL’DA ZİNCİR DEĞİŞİMİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2010 Pazartesi 12:35:02
Güncelleme :1 Mart 2010 Pazartesi 15:19:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?