21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Sky Airlines Kuveyt'e tarifeli sefer

SKY AİRLİNES KUVEYT'E TARİFELİ SEFER BAŞLATTI

Türkiye'de 5 ay önce tarifeli iç hat seferlerini başlatan ve 250 binden fazla yolcu taşıyan Sky Airlines, KKTC dışında ilk kez dış hatlarda Kuveyt'e de tarifeli seferler düzenlemeye başladı.

Tarifeli dış hat seferleri, Antalya'dan Kuveyt'e pazartesi ve perşembe günleri karşılıklı olarak yapılacak.

Türkiye'de ise 5 ayda 11 destinasyona düzenlediği tarifeli iç hat uçuşlarında 250 binden fazla yolcuyu gideceklerin noktaya ulaştıran Sky Airlines, artık Ortadoğu'ya da tarifeli olarak uçmaya başladı.Sky Airlines Kuveyt'e her hafta pazartesi ve perşembe karşılıklı olarak uçacak.

Sky Airlines Genel Müdürü Tahir Görgülü, yeni başlattıkları Antalya-Kuveyt tarifeli dış hat uçuşlarına ilişkin yaptığı değerlendirmede Sky Airlines'ın charter seferleri dışında yeni destinasyonlarla artık tarifeli uçuşlar düzenleyerek dış hatlarda da büyüyeceklerini ifade etti.

Görgülü, “Kuveylilerin Antalya'ya oldukça fazla ilgi gösterdiğini gördük ve bu ülkeyle Antalya arasına direkt uçuş düzenleme kararı aldık. Bu uçuşlarla birlikte ülkemize gelen Kuveytlilerin Türk turizmine artan oranda katkıda bulunacağına inanıyoruz” dedi. Görgülü, Sky Airlines'ın tarifeli dış hat uçuşlarındaki destinasyonlarının gelen talep doğrultusunda artabileceğini berlirtti.

SKY AİRLİNES KUVEYT'E TARİFELİ SEFER BAŞLATTI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2011 Salı 12:42:04
Güncelleme :14 Haziran 2011 Salı 13:51:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?