15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Şoförlere bayram müjdesi

ŞOFÖRLERE BAYRAM MÜJDESİ

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası üyeleri ile onların birinci derece yakınlarının sağlık hizmetlerine daha kolay ulaşabilmesi, ucuz ve kaliteli hizmet alabilmesi için Medical Park Hastanesi ile anlaşma imzaladı.

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu, üyelerine daha iyi koşullarda sağlık hizmeti sağlamak için çalışma yaptı. Medical Park Hastanesi ile anlaşmaya sağladıklarını belirten Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, üyelerinin kendileri ile birlikte eş ve çocuklarının yanı sıra anne, baba, kardeş, kayınpeder, kayınvalidelerini kapsadığını açıkladı.

Alkan sözleşmenin muayene, hastalık, ayakta ve yatarak tedavinin yanı sıra kazaları da içerdiğini kaydederek, “Üyelerim ve aileleri hastalandıklarında ya da kaza geçirdiklerinde hastane hastane dolaşmak zorunda kalmayacak. Tedavilerini en hızlı, etkili, ucuz şekilde yaptırabilecekler” dedi. Aklan, yapılan sözleşmenin üyelerine ve ailelerine şu avantajları getirdiğini söyledi:

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) güvencesi olmayan üyelere cari fiyatlardan yüzde 20 indirim. SGK’lılara tüm laboratuvar giderleri, ameliyatlar dahil hasta katılım payı üzerinden yüzde 20 indirim ve SGK’lılara muayenelerde katılım ücretinden yüzde 15, diş tedavilerinde yüzde 20 indirim.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2010 Salı 12:05:00
Güncelleme :7 Eylül 2010 Salı 12:21:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?