22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Sokak basketbolu heyecanı

SOKAK BASKETBOLU HEYECANI

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Şenliği kapsamında düzenlenen sokak basketbolu turnuvası başladı. Yaklaşık 210 gencin katıldığı turnuva, çekişmeli karşılaşmalara sahne oluyor.

Turnuvanın açılışını Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Adem Akyürek yaptı. Akyürek, basketbol turnuvasından sanatsal atölye çalışmalarına, sinema gösterimlerinden konserlere geniş bir etkinlik yelpazesinde gerçekleştirdikleri Gençlik Şenliği’nin coşkuyla sürdüğünü söyledi. Adem Akyürek, sokak basketbolu turnuvasının şenliğe hareket ve renk getirdiğini kaydetti.

210 GENÇ KATILIYOR

Daha sonra Akyürek’in ilk maçın hava atışını yapmasıyla turnuva başladı. Maçlar büyük çekişmeye sahne oldu. Cam Piramit yanındaki açık alanda oluşturulan 6 potalı sahada gerçekleştirilen turnuvaya 70 takım halinde 210 genç katılıyor. Üçer kişiden oluşan takımlar gençler, büyükler ve yıldızlar kategorilerinde mücadele ediyor. Cuma gününe kadar devam edecek turnuvada, eleme usulü gerçekleştirilen maçlar sonunda dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecek.

SOKAK BASKETBOLU HEYECANI
SOKAK BASKETBOLU HEYECANI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2010 Perşembe 11:55:05
Güncelleme :6 Mayıs 2010 Perşembe 12:06:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?