22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Sokak ortasında dehşet

Antalya’nın Memurevleri Mahallesinde kendisinden borç para istenen öfkeli damat, tartıştığı eşi, kayınvalidesi ve kayınbiraderini silahla vurarak yaraladı.

Antalya’da kuyumcuda çalışan Serhat Y. (24), borç yüzünden tartıştığı eşi Gül Y. (24), kayınvalidesi Serpil B. (46) ve kayınbiraderi Selahattin B (26)'yi bacaklarından silahla vurdu. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Olay, Muratpaşa ilçesi Memurevleri Mahallesinde bir apartmanda meydana geldi. Serpil B., oğlu Selahattin B. için damadından borç para istemeye gitti. Kayınbiraderine daha önce borç para veren ancak geri alamayan Serhat Y., ikinci kez para vermek istemedi. Bunun üzerine damat ile kayınvalide arasında tartışma çıktı. Serhat Y., eşi Gül Y. ile kayınbirader Selahattin B'ninde katılmasıyla tartışma kavgaya dönüştü.

Serhat Y., ruhsatsız tabancasını çıkararak önce Selahattin B.’ı daha sonra kayınvalidesi Serpil B'yi sokak ortasında bacaklarından vurarak yaraladı. Bu arada kurşunlardan biri kazaen eşine isabet etti.
Anne ile oğul ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Üç aylık bebeği olan ve polis otosunda komşularından çocuğunu alan Gül Y. ile olay yerinde fenalaşan damadın babası Ahmet Y. polis otosuyla götürüldüğü Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Öfkeli damat ise, olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alındı.

iha
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2012 Salı 18:11:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?