22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Şölen 10 gündür kayıp!

Antalya'da 7. sınıf öğrencisi bir kızdan 10 gündür haber alınamıyor.

Antalya Cengiz Topel İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Şölen Yılmaz (13) 17 Kasım günü turizmci olan babası Ergin Yılmaz tarafından sabah saatlerinde okuluna bırakıldı.

Okula girmeyen Şölen Yılmaz, başka bir ilköğretim okulunun son sınıfında okuyan 3 erkek arkadaşıyla buluşup gezmeye gitti. Annesi Ferihan Yılmaz, akşam eve dönmeyen kızının arkadaşlarını aradığında Şölen'in okula gitmediğini öğrendi.

Cep telefonu kapalı olan kızının başına kötü bir şey gelmesinden korkan ailesi, durumu polise bildirdi. Harekete geçen polis, Şölen Yılmaz'ın okuldan ayrıldıktan sonra gezdiği 3 öğrenciye ulaşıp gözaltına aldı. İfadelerinde Şölen Yılmaz ile akşama kadar gezdikten sonra ayrıldıklarını söyleyen öğrenciler serbest bırakıldı. Polis, kaybolduğu günden itibaren haber alınamayan Şölen'i bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kızının evden kaçmasını gerektirecek herhangi bir neden bulunmadığını söyleyen anne Ferihan Yılmaz, "Kızımın başına kötü bir şey gelmesinden korkuyorum. Öyle olmasaydı beni mutlaka arardı. 10 gündür perişan haldeyiz. Kızımın bulunması için herkesten yardım bekliyorum" diye konuştu.

Turizmci Ferihan Yılmaz'ın sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki arkadaşları da Şölen'in bulunması için sayfa oluşturdu.

iha
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2011 Cumartesi 23:33:34
Güncelleme :26 Kasım 2011 Cumartesi 23:39:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?