16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Son oda seçimi yapıldı

SON ODA SEÇİMİ YAPILDI

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği’ne (AESOB) bağlı 76 odada seçimler tamamlandı.

Bugün yapılan son oda genel kurulu olan Antalya Birikeçtiler Nalburiyeciler İnşaat Malzemecileri ve Hafriyatçılar Esnaf Odası’nda yapılan seçimde mevcut başkan Mehmet Ümit yeniden görevde kaldı. AESOB Kültür Salonu’nda yapılan seçime oda üyeleri yoğun ilgi gösterdi. AESOB Başkanı Orhan Tolunay’ın divan başkanlığını yaptığı genel kurulda, odanın faaliyetleri ve önümüzdeki 4 yılla ilgili çalışma raporu üyelere sunuldu.

AESOB Başkanı Orhan Tolunay, bugün yapılan seçimin son oda seçimi olduğunu belirterek, “Odalarımız demokratik bir ortamda genel kurullarını yaptı. 15 odamızda yeni yönetimler göreve gelirken 61 odamızın başkanı değişmedi. Şimdi önümüzde birlik seçimi var. 1 Mayıs tarihinde Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği’nin genel kurulunu yapacağız. Bu seçimden sonra esnaf ve sanatkar teşkilatlarının Antalya’daki seçimleri tamamlanmış olacak” dedi.

Federasyon ve konfederasyon seçimleri ile esnaf ve sanatkarların 2010 yılında yapacağı seçimlerin tamamlanacağını ifade eden Başkan Tolunay, “Esnaf ve sanatkarlar zor günler geçiriyor. Bu makamlar hizmet makamıdır. Esnaf ve sanatkarlar kendilerine en iyi hizmeti sunacak başkan ve yöneticileri seçiyor. Üyelerin vereceği bu karara herkesin saygılı olması gerekir. Yapılan seçimlerin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

SON ODA SEÇİMİ YAPILDI
SON ODA SEÇİMİ YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2010 Perşembe 18:04:03
Güncelleme :25 Mart 2010 Perşembe 19:05:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?