8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Soygun için girdi karnını doyurdu

Antalya'da bir eve giren hırsız, karnını doyurduğu evde bir şey bulamayınca mermileri alarak kaçtı. 

Edinilen bilgiye göre, Yeşilbahçe Mahallesi Portakal Çiçeği Bulvarı Şen Apartmanı'nın birinci katında akşam saatlerinde meydana gelen hırsızlık olayında, evin arka tarafında bulunan küçük pencereden içeri giren kimliği belirsiz bir kişi, mutfakta karnını doyurduktan sonra değerli bir şeyler bulabilmek için evi dağıttı.

Ev sahipleri Gülsüm-Soner Sarıoğlan çifti, misafirlikten döndükten sonra kapıyı açmak istedi ancak evde bulunan hırsız kapıyı arka taraftan kilitleyerek ev sahiplerinin eve girmesine engel oldu.

 Ev sahiplerinin araması üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, hırsızın içeride olabileceğini düşünerek camdan içeriye girip evi kontrol etti. Ev sahipleri büyük bir şok yaşarken, sinir krizi geçiren Gülsüm Sarıoğlan eşi tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Evden sadece mermilerin çalındığı, hırsızın mutfakta da karnını doyurduğu belirlendi. 

Ruhsatlı silahının evde bulunduğunu söyleyen Soner Sarıoğlan, silaha ait mermilerin bir bölümünün çalındığını belirti. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2007 Cumartesi 12:21:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?