1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Soyguncular 20 TL'ye razı oldu

Antalya'da bir gecede iki ayrı soygun yaşandı. Kar maskeli 3 soyguncu, miktara bakmadan, 20 TL'ye bile tenezzül edip, 'krizde ne bulursak kar' dedi.

Edinilen bilgiye göre ilk olay Antalya'nın Dokuma semtinde bulunan bir markette gerçekleşti. Saat 22.00 sıralarında kar maskeli ve silahlı 3 kişi, bir markete girdi. Market sahibinin 'Kasada para yok' demesine inanmayan 3 kişi kasaya doğru yönelerek, kişi başı yaklaşık 6 TL'ye tekamül eden 20 TL'lik parayı alıp kayıplara karıştı.

Dokuma semtinde umduğunu bulamayan kar maskeli ve eli silahlı 3 soyguncu, bu kez daha zengin kesimin oturduğu Zerdalilik semtine doğru gitti. Burada Mahsen Tekel Shop'a giren hırsızlar, yine silahlarıyla dükkan sahibini korkuttu. Dükkan sahibi Osman Salih Zekioğlu, Dokuma'daki meslektaşı gibi 'Fazla para yok' demesine rağmen soyguncular, silahla yazar kasaya doğru ilerledi. Kasada bulunan 500 TL'yi alan soyguncular, tatmin olmayıp telefon kontörlerine yöneldi. Bir miktar kontör alan soyguncular daha sonra kayıplara karıştı.

Olay yerine gelen emniyet güçleri, bölgede parmak izi incelemesi yaptı. Olayla ilgili soruşturma ise sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2009 Pazar 10:21:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?