8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

SP'den ilginç 'Jigolo' uyarısı

Alanya ilçesinde son yıllarda turistlerle para karşılığı cinsel ilişkiye giren erkeklerin sayısının arttığı belirtilirken, Saadet Partisi (SP) İlçe Başkanı Hasan Uğur, "Emniyet güçleri hayat kadınlarıyla uğraşacağına asıl şu hayat erkeklerini yakalasın" dedi. 

SP Alanya İlçe Yönetim Kurulu'nun haftalık olağan toplantısı parti binasında yapıldı. Toplantıda emniyet güçlerinin fuhşa yönelik çalışmalarını değerlendiren SP İlçe Başkanı Hasan Uğur, jigololuk yaparak para kazananların yaşının ilçede 16'ya kadar indiğine dikkat çekerek, "Alanya basınında ikide bir 'Alanya emniyet güçleri hayat kadınlarını yakaladı', 'Fuhuş sektörüne büyük darbe' diye haberler çıkıyor. Bu emniyet mensuplarımız hayat kadınlarını yakalıyor da hayat erkeklerini niçin yakalamıyorlar? Peygamberimiz'in şu hadisi şerifini unutmayalım: 'Erkekleriniz namuslu olsun ki kadınlarınız da iffetli olsun.' Hayat kadınlarından önce hayat erkeklerinin yakalanması gerekir. Zira erkelerden böyle bir talep gelmezse kadınlarda arz olmayacaktır" dedi. 

Fuhuş yapan kadınlara "hayat kadını" denilmesine de tepki gösteren Uğur, "Fuhşa nasıl oluyor da hayat deniyor? İnsan yaşamının en büyük tehditlerinden olan AIDS, fuhuş ürünüdür. Nikah hayattır. Zina, fuhuş ise ölümdür. Hayat kadını deyimi Fransızca'dan tercümedir. Buradan anlıyoruz ki, Batı ve Batıcılık bizim için kurtuluş değildir" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2007 Pazartesi 13:07:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?