1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Spor okullarına yoğun başvuru

Kepez Belediyespor'un 10 dalda açtığı yaz spor okullarına 850 öğrenci başvuru yaptı. Okullarda eğitim 10 Temmuz tarihinde başlayacak.

Yaz tatillerinde çocukların spor yapmasına olanak sağlamak ve yetenekli sporcuları belirlemek amacıyla düzenlenen yaz spor okulu büyük ilgi gördü. Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, karate, tekvando, tenis, güreş, wushu ve boks branşlarında düzenlenen Kepez Belediyespor’un yaz spor okullarına 850 öğrenci kayıt yaptırdı.

En çok başvuru 370 kişiyle futbol, 250 kişiyle basketbol ve 110 kişiyle tekvando branşlarında oldu. 3 bin 500 kişilik seyirci kapasitesi ve çift salon özelliği Türkiye’nin en modern spor salonu bulunan Kepez Belediyesi, bu yıl ilk kez hentbol ve voleybol dallarında da kurs açtı.

7–16 yaş grubundaki çocukların kabul edildiği yaz spor okulunda eğitim, 10 Temmuz başlayacak. Yaz spor okullarına katılan öğrencilere, Kepez Belediyespor'un modern tesislerinde uzman antrenörler tarafından spor eğitimi verilecek. Eylül’ün ilk haftasında sona erecek olan yaz okulunda, katılımcılara sertifika verilecek, yetenekli öğrenciler de Kepez Belediyespor'a alınacak.
 

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2009 Çarşamba 14:09:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?