22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Spor okulunda sertifika sevinci

YAZ SPOR OKULU'NDA SERTİFİKA SEVİNCİ

Kepez Belediyesi'nin 11 branşta açtığı ve bin 500 öğrencinin katıldığı Yaz Spor Okulu düzenlenen sertifika töreni ile sona erdi.

Kepez Belediyesi'nin çocuklara sosyal bir ortam oluşturmak ve yetenekli sporcu adaylarını Türk sporuna kazandırmak amacıyla her yaz açtığı Yaz Spor Okulu'nun 2010 yılı eğitim dönemi tamamlandı. Kepez Belediyesi Spor Salonu'nda düzenlenen törenle 2 aylık eğitimlerini tamamlayan bin 500 sporcu sertifikalarını aldı.

Saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan sertifika törenine, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri, Kepez Belediye Başkan Yardımcıları, öğrenciler ve aileleri katıldı. Kepez Belediyesi Genç Basketbol Takımı'nın dostluk maçı yaptığı törende, tekvando, karate, boks ve wushu branşlarına katılan sporcular, öğrendiklerini gösteri ile sergilediler. Gösteri sonunda karatecilerin Türk bayrağı, Wushu sporcularının da Atatürk posteri açmaları, seyircilerden büyük alkış aldı.

Çocukların tezahüratı ile kürsüye gelen Başkan Hakan Tütüncü, Yaz Spor Okulu'nu sosyal ortam oluşturmak, sportif yetenekleri geliştirmek ve spor alt yapısına katkı sağlamak amacıyla açtıklarını belirterek, "Bu kapanış töreninde sporcularımızın gözlerindeki ışıkta ve salonda sundukları güzel gösterilerde, yaz spor okulundaki amacımızı başarmış olmanın mutluluğunu yaşadık." şeklinde konuştu. Başkan Tütüncü, Kepez Belediyesi Genç Basketbol Takımı'nın, profesyonelleri bile kıskandıracak bir dostluk maçı yaptığını söyleyerek, "Bütün branşlarda çok daha yetenekli sporcular yetiştirilmesine katkı sağlamak istiyoruz" dedi.Başkan Tütüncü, öğrencilere Kış Sporu Okulu da açacaklarının müjdesini verdi.

Başkan Tütüncü, konuşmasının ardından Yaz Spor Okulu'ndaki 2 aylık eğitimlerini başarılı bir şekilde tamamlayan sporculara sertifikalarını verdi.

YAZ SPOR OKULU'NDA SERTİFİKA SEVİNCİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2010 Cuma 14:06:05
Güncelleme :3 Eylül 2010 Cuma 14:08:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?