7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Spor salonu 2008'de bitiyor

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, yüzde 85'i tamamlanan spor salonunun 2008 Şubat ayında hizmete açmayı hedeflediklerini söyledi.

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Kepez Belediyespor, maçlarını oynayacağı ve Türk sporuna hizmet edecek olan 3 bin 500 kişilik spor salonunun inşaatında sona yaklaşılıyor. Kepez Belediyesi'nin, çift salonlu spor salonunun inşaatının yüzde 85'i tamamlandı. Gündoğdu Mahallesi'nde Kepez Belediyespor Tesisleri yanındaki arazi üzerine yapılan salonunun, 2008 Şubat ayında bitirilmesi hedefleniyor. Kepez Belediyespor'un Beko Basketbol Ligi'ndeki iç saha maçlarını yetiştirilmesi amacıyla spor salonunda çalışmalar hızlandırıldı. 350 kişilik antrenman salonunun ardından 3 bin 500 kişilik ana salonun çatısı da konuldu.

Salonunun, havalandırma ve ısıtma sisteminin yerleştirilmesine de başlandı. Kepez Belediyespor'un renklerinden oluşacak olan koltuklar ve potalar da alındı. Salonunun zeminine döşenecek olan parkeler de yurt dışından getirildi. Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner de, bir aksilik çıkmaması halinde spor salonunu 2008 Şubat ayında biteceğini söyledi. Türk sporuna çok amaçlı, çağdaş bir spor salonu kazandırdıklarını belirten Öner, 3 bin 500 koltuklu, ek tribünlerle 5 bin seyirci kapasiteli spor salonunun Antalya'nın ve Türk sporunun salon sıkıntısını çözeceğini ifade etti.

Kepez Belediyespor'un Beko Basketbol Ligi'ndeki iç saha maçlarını da salonunun tamamlanmasıyla 2008 Şubat ayında itibaren kendi salonunda oynayacağına işaret eden Kepez Belediye Başkanı Öner, “4.yılımıza girerken Kepez halkına ne söz verdiysek, bunun gereğini somut icraatlarla yerine getirmenin sevincini yaşıyoruz. Antalya'da unutulan basketbola yatırım yaptık ve Beko Basketbol Ligi'ne çıkacağız, dedik. İki yıl gibi kısa bir sürede Beko Basketbol Ligi'ne çıktık. 10 branşıyla, 2 bin 700 lisanslı sporcusuyla, binlerce öğrencinin katıldığı spor okullarıyla, modern spor tesisleriyle Türkiye'nin en önemli spor kulüplerinden biriyiz. Bizim ve Antalya'nın büyük ihtiyaç duyduğu spor salonunu da bitiriyoruz. Antalya'nın en büyüğü olacak olan spor salonumuzu, bir aksilik çıkmaması halinde 2008 Şubat ayında bitireceğiz. Salonunun hizmete girmesiyle Beko Basketbol Ligi'nin heyecanını Kepez halkı ile birlikte yaşayacağız. Salonumuz Antalya ve Türk sporuna hizmet edecektir” şeklinde konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2007 Pazartesi 13:49:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?