1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

SP'ye kadın meclis üyesi

Saadet Partisi Antalya’daki atılımlarını sürdürüyor. Yoğun talebin olduğu Saadet Partisi’nde gazeteci Fatmaana Tosun, Kepez Belediye Meclis üyeliği için başvurusunu yaptı.

Genel Başkan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ile birlikte Milli Görüş’ü önce yerelde sonrada genelde iktidara gelmek için atılım hamlesi başlatan Saadet Partisi’nde adeta aday patlaması yaşanıyor.

Yoğun teveccühün olduğu Saadet Partisi’nde gazeteci Fatmaana Tosun da Kepez Belediye Meclis üyeliği başvurusunda bulundu. Adaylık başvurusunu yapan Tosun; “29 Mart 2009 seçimlerinin Saadet Partisi’nin en büyük zaferi ile sonuçlarında teşekkül edecek olan Saadet iktidarının Aziz milletimizin, Türkiye’mizin ve bütün insanlığın saadetine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum” dedi.

Saadet Partisi Kepez Belediye Başkan Adayı İsmet Pişirici ise öncelikle tüm adaylara başarılar dilerken; “Antalya özlediği Saadet’e kavuşuyor” şeklinde konuştu. Pişirici; “1994 yerel seçimleriyle başlayan ‘Milli Görüş Belediyeciliği’ kendinden önceki yönetim modellerini demode hale getirmiştir. 2009 Mart yerel seçimleri işte bu modelin zemin alınacağı yeni bir dönem olmalıdır. Antalyamızın yeni belediyeleri, ‘Milli Görüş Modeli’ nin başlattığı geleneğe bağlı kaldıkları ölçüde başarılar elde edecektir” şeklinde konuştu.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde siyasette hareketli günler yaşanırken Saadet Partisi’ne olan ilgide hergeçen gün artarak sürüyor. Aday adaylık başvurusu yapanların sayısı da halkın teveccühüne bağlı olarak artarken gazeteci Fatmaana Tosun Kepez Belediye Meclis üyeliği başvurusunu Kepez Belediye Başkan adayı İsmet Pişirici’ye teslim etti.

iha
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2009 Pazartesi 17:43:17
Güncelleme :26 Ocak 2009 Pazartesi 17:47:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?