1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Stajyer öğrenciye tecavüz girişimi

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi acil servisinde geçen ay yaşanan tecavüz skandalının ardından bu kez Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde staj yapan bir kız öğrenciye aynı birimde çalışan bir bahçıvanın tecavüz girişiminde bulunduğu iddia edildi.

Olay, 1,5 ay önce Akdeniz Üniversitesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde yaşandı. Konya Selçuk Üniversitesi'ne bağlı Silifke Meslek Yüksek Okulu ikinci sınıf öğrencisi A.K. (21), Temmuz ayında Akdeniz Üniversitesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde staja başladı.

Akdeniz Öğrenci Yurdu'nda kalan genç kız, 27 Temmuz akşamı mesai bitiminde eşyalarını almak üzere gittiği odasında aynı birimde bahçıvan olarak çalışan H.K. ile karşılaştı. Genç kızla konuşmak istediğini söyleyen H.K., "Senden hoşlanıyorum" diyerek arkadaşlık teklif etti.

A.K. ise daha önce birkaç kez gördüğü H.K.'nın arkadaşlık teklifini "Saçmalama, duymamış olayım" diyerek geri çevirdi. H.K. da bunun üzerine dışarı çıkmak için kapıya yönelen A.K.'nin üzerine atladı. Genç kızın üzerindeki kıyafetleri çıkarmaya çalışan H.K. başarılı olamayınca "Bunu kimseye söylemezsen seni bırakırım" diyerek tecavüzden vazgeçti.

Korkudan ne yapacağını şaşıran A.K. de bahçıvanın bir anlık dalgınlığından yararlanarak odadan kaçmayı başardı. Bu sırada kampusta bulunan bir kişi çığlık çığlığa koşan genç kızı fark ederek yardımına koştu. A.K. daha sonra üniversitenin güvenliğine giderek olayı anlattı. Üniversitenin özel güvenliği tarafından yakalanan H.K. polise teslim edildi. A.K., bahçıvan hakkında "Üzerime atladı, şehvetle göğüslerimi ve kalçalarımı elledi" diyerek şikayetçi oldu. H.K. ise tecavüz girişimi iddiasını yalanladı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2009 Cumartesi 13:45:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?