22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Starbucks Coffee Antalya'da!

Kahve kültürünün dünyadaki en önemli temsilcisi olan Starbucks Coffee, Türkiye'deki 5. yılını, Antalya'da açtığı 100. mağazasıyla kutluyor.

Sunduğu eşsiz Starbucks deneyimi sayesinde, dünyada 16 bin üzerindeki mağazasında her hafta 50 milyon misafir ağırlayan Starbucks Coffee'nin Antalya'daki ilk mağazası, Atatürk Caddesi'nde hizmet vermeye başladı.

Starbucks Coffee Türkiye Genel Müdürü Can İkinci, muhteşem doğası, zengin tarihi eserleriyle Türk turizminin kalbinin attığı kentlerden biri olan Antalya'da ilk mağazayı açtıklarını belirterek bunun mutluluğu ve heyecanı içerisinde olduklarını söyledi. Kahveyi bir yaşam tarzı olarak benimseyenlerin değişmez tercihi olan Starbucks Coffee'nin kaliteli kahve, güleryüzlü servis ve rahat ortamdan oluşan 'Starbucks' deneyimini sunduğu için tercih edildiğini anlatan İkinci, "Türkiye'de Starbucks deneyimini sunabilmemizin en önemli desteği, Türk kültürünün karakteristik unsurlarından biri olan misafirperverliktir. Starbucks Coffee Türkiye mağazalarında çalışanlarımızın tümü, bu kültürün değerini kendi evlerinde, aileleriyle yaşadıkları gibi mağazalarımızı ziyaret eden misafirlerimize de yaşatmaktadır. Antalya'da yerli ve yabancı misafirlerimizle de çok kısa zamanda bu yakın ilişkiyi kuracağımıza inanıyoruz. Kahve tutkumuzu ve bilgimizi misafirlerimizle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. Yazın sıcak günlerinde Starbucks'a özel buzlu ve soğuk kahvelerin de Antalyalı kahve severler tarafından özellikle çok beğenileceğine inanıyorum" dedi. 

KAHVE SOHBETLERİ
Türkiye'de bin, dünyada ise 170 binden fazla personelle hizmet verdiklerine dikkat çeken Starbucks Coffee Türkiye Genel Müdürü Can İkinci, kahve uzmanlığını mağazalarda düzenli gerçekleştirilen 'Kahve Sohbetleri'nde kahve tutkunlarıyla paylaştıklarını belirtti. İkinci, kahve sohbetlerine katılan misafirlerin bu yolculukta kahvesinin tarihçesi, nasıl yetiştirildiği, hangi aşamalardan geçip Starbucks Coffee mağazalarında servis edilmeye uygun hale geldiği, hangi kahve ile hangi yiyeceklerin tercih edilmesi gerektiği ve kahvenin pişirilme yöntemlerine kadar her bilgiye sahip olabildiğini söyledi.

Kahve sohbetleri tüm Starbucks Coffee mağazalarında kahve konusunda ileri düzeyde eğitim alarak uzmanlaşmış kahve uzmanları tarafından misafirlerin talep ettiği saat ve mağazada ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Starbucks Coffee, ürün ve hizmet kalitesi, ürün çeşitliliği, sunduğu ortam ve konforla pek çok kişinin ilk tercihi konumunda. Starbucks Coffee, gerek kahveleri eşliğinde dostları ile sohbet etmek isteyen gerek kitap okumak veya çalışmak için mağazaları ziyaret eden misafirlere kaliteli kahve, güler yüzlü servis ve rahat bir ortam sunarak onların farklı ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde karşılamaya çalışıyor. Bu vizyonu ile Starbucks Coffee'nin amacı, tüm misafirlerinin ev ve işyerlerinden sonra kendilerini en rahat ve huzurlu hissedecekleri 3. Adresi olmak olduğu belirtiliyor.

.
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2008 Salı 17:25:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?