1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Starlar Antalya'ya hayran kaldı

Dünyaca ünlü sanatçılar kırmızı halı öncesi bugün açılacak Mardan Palace Otel'de düzenlenen basın toplantısında bir araya geldi.

Akdeniz'in en lüks oteli Mardan Palace'nin açılışı için Antalya'ya gelen dünyaca ünlü Hollywood ve dünya starları kırmızı halı öncesi basın toplantısında bir araya geldi.

Mardan Oteli'nde düzenlenen basın toplantısına otelin sahibi Telman İsmailov, Tom Jones, Platinium Rye Entertainment'in Doğu Avrupa Direktörü Samuel Aroutiounian, Monica Belluci, Richard Gere, Sharon Stone ve Seal katıldı. Yerli-yabancı onlarca gazetecinin takip ettiği toplantıda ünlüler önce otel hakkında ilk görüşlerini açıkladı.

İlk konuşmayı yapan ünlü oyuncu Monica Belluci, "Uzun süre burada kalmak istiyorum. Ancak zaman açısından şimdilik bunu yapamayacağım. Bir dahaki sefere çok daha uzun ikinci kez buraya geleceğim" dedi.

Sharen Stone de, dev yüzme havuzundan, en küçük detayına kadar düşünüldüğünü ve çok güzel bir otel olduğunu kaydetti. Otele büyük bir özen gösterildiğini dile getiren Stone, "İsmailov'un içindeki cömertliğinin detaylara yansıdığını görebiliyoruz. Özellikle kriz döneminde böyle bir istihdam sağlaması ve yatırım gerçekleştirmesi çok güzel bir şey. Seal ile birlikte açılışı sunacağım" diye konuştu.

Seal, "Her şey Telman'ın tasarımdaki eseriymiş bu inanılmaz bir şey. Onu kutlamak gerekir. Osmanlı İmparatorluk geleneği üzerine bu oteli inşa etmiş. Gerçekten Osmanlı İmparatorluğu'nun altın çağını burada hissettim. Bir yatırım yaparken, kültüre saygı duyup onu korumalısınız. İsmailov bunu başarmış" ifadesini kullandı.

Türkiye'de bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Richard Gere, "Keşke gezip görebilmek için fırsat olsaydı. Eşimle birlikte fazla tanınmadan bu sıra dışı ülkeyi gezmeyi çok istiyorum. Telman, benim vakfıma çok ciddi bir bağışta bulundu. Tibet'in içinde ve dışında klinikler kuruyoruz. Hindistan'a gidip 50 bin kişiye yardım etmek istiyoruz" dedi.Ünlü sanatçı Tom Jones ise bu büyük açılışta bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, dünya üzerinde böyle bir otel görmediğini ve Mardan Palace'nin en güzel otel olduğunu kaydetti.

Ünlülerin konuşmalarının ardından toplantının soru cevap kısmına geçildi. 'Neden böyle bir oteli Türkiye'de yapma gereği duydunuz' sorusuna Telman İsmailov, "Türkiye'de hemen bu otelin yanında Kremlin Otel var. Bunu bir Türk işadamı inşaa etmişti. Bizde İstanbul'un eserlerini inşa edelim dedik'' dedi. İsmailov, oteli maliyeti hakkında sorulan soruya ise "Şuan da otelde görünenler bu yatırımın karşılığıdır" diyerek, maliyet konusunda sadece ünlülerin konuk olduğunu ve bunu en güzel yatırım olduğunu belirtti.

Bir İngiliz gazetecinin, Hoollywood ünlülerinin cinsel tercihleri konusunda daha açık olması gerektiğini belirtmesi üzerine Richard Gere, "Bence herkesin cinsel tercihi açık olması gerekir. Örneğin benim erkek kardeşim gay ve evli. Mutlu bir ailesi var. Evlat edindiği çok güzel iki tane de çocuğu var" dedi.

Bir soru üzerine AIDS ve barışın önemine dikkati çeken Sharon Stone, "Zor zamanlarda kriz dönemlerinde daha cömert davranmalıyız. Barış bir eylemdir. Sadece lacivert takım elbiseleri giyip konuşma yapmak yeterli değil. Cannes Film Festivali'ne eski başkanımız Clinton'da katıldı. Bize bunlara hatırlattı. Cannes'den sonra otele geldim. Otelde 12 saat uyudum. Üç çocuk annesi olarak bu kadar huzurlu uyuduğumu hatırlamıyorum" ifadelerini kullandı.

Sharon Stone, güzel bir ailesi olduğunu belirterek, ''Güzelliğimin en büyük etkisi benim çevremdeki insanlardır'' diye konuştu.'Güzel kalmayı nasıl başarıyorsunuz?' sorusuna Belluci'nin, Stone'yi öven sözleri toplantıya damgasını vurdu. İki ünlü sanatçı birbirine bakarak gülümsedi ve Bellucci, Sharon Stone'ye dönerek, "Benim ilham kaynağım Sharon Stone'dir. Biz ikimiz de Dior'un yüzüyüz. Güzelliğimin en büyük etkisi benim çevremdeki insanlardır" dedi.

Sharon Stone ise "Hayatınızın birinci bölümünde size bir yüz verilir, ikinci bölümde ise hakettiğiniz yüzü alırsınız. Güzellik yaşamı nasıl geçirdiğinizle ilgidir. Yaşamda ise, huzur, hizmet, cömertlik yüzünüze yansır" diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2009 Cumartesi 19:18:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?