1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Su kabağı evinde nikah

SU KABAĞI EVİNDE NİKAH

Alanya ilçesinde, Türk damat, İsveçli geline bir sürpriz hazırlayarak nikah töreni için Su Kabağı Evi'ni tercih etti. Gençler, törenin ardından salsa gösterisi yaparak davetlilerden alkış aldı.

Bilgisayar öğretmeni 27 yaşındaki Fatih Akın, 1,5 yıl önce tanıştığı İsveçli kuaför 25 yaşındaki Anika Möller ile tarihi Alanya Su Kabağı Evi'nde bir nikah töreniyle yaşamını birleştirdi. Su kabakları ile süslü tarihi eve gelen çifti, damadın anne ve babası, yakınları ve çiftin arkadaşları karşıladı. Çiftin nikahını Manavgat İlçe Nüfus Müdürü Ahmet Ferit Aras kıydı. Gelinin nikah şahitliğini Semra Güzel, damadın şahitliğini Ali Gündoğdu Akar yaptı.

Tarihi Alanya Kalesi'nin bulunduğu Tophane Mahallesi'ndeki eşsiz manzarada yapılan törenin ardından davetlilerin ısrarı üzerine gelin ve damat salsa gösterisi yaptı. Fatih Akın, sürekli geldikleri Alanya Su Kabağı Evi'nde herkesin bir aile gibi olduğunu ve bu yüzden nikahı burada yapmak istediğini söyledi. Anika ile Su Kabağı Evi'nde birçok anısı olduğunu belirten Akın, "Burası Anika için sürpriz oldu. Sadece ailem var, eğlenceyi daha sonra yapacağız dedim. Şok oldu zaten nefes bile alamadı kendisi" dedi.

Anika Möller ise, "Benim için çok güzel bir sürpriz oldu. Şaşırdım" diye konuştu.

SU KABAĞI EVİNDE NİKAH
SU KABAĞI EVİNDE NİKAH
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2009 Çarşamba 15:31:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?