1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Suç örgütü zanlıları adliyede

Narkotik polisi tarafından, Antalya ve Rize'de uyuşturucu madde satışı yaptıkları tespit edilen 2 ayrı suç örgütüne yönelik eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan biri kadın 14 kişi, adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü elemanlarından oluşan 120 kişilik ekip; esrar ve kokain satışı yaptıkları tespit edilen 2 ayrı suç örgütüne yönelik Antalya kent merkezindeki Zeytinköy, Lara, Örnekköy ve Konyaltı bölgeleri ile Manavgat ve Elmalı ilçeleriyle Rize'de 16 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonlarda biri kadın 14 kişi gözaltına alınırken, yapılan aramalarda 5 kilo 510 gram esrar ve 495 paket içinde 380 gram kokain, 2 hassas terazi ve bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler K.D. (23), G.M. (36), B.K. (29), H.E. (50), N.K. (48), İ.K. (36), K.T. (26), İ.U. (35), F.K. (25), H.S. (36), S.K. (34), M.S. (21), E.S. (37) ve S.P. (26), sorgularının ardından, ''suç işlemek amacıyla kurulmuş bir örgütün faaliyeti çerçevesinde uyuşturucu madde ticareti yapmak, uyuşturucu madde nakletmek, uyuşturucu madde kullanmak-bulundurmak'' suçlamasıyla geniş güvenlik önlemleri altında Antalya Adliyesi'ne sevk edildi.

Öte yandan, operasyon polis kamerası tarafından görüntülendi. Özel harekatçı polislerin öncülüğünde gerçekleştirilen operasyona ilişkin görüntülerde, zanlıların gözaltına alınışları ve narkotik köpeklerinin uyuşturucu maddeleri bulmaları yer aldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2009 Cumartesi 14:06:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?