21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Suçluyum affetmeyin!

Kocasını, sevgilisiyle birlikte öldürmekten yargılanan kadın, hákimin "Tahliyeni istiyor musun" sorusuna, "İsteyemem, yasak ilişki nedeniyle suçluyum" cevabını verdi.

ANTALYA’da eşini sevgilisine öldürten 3 çocuk annesi Aysun Karabacak ile garson sevgilisi Ali Baltacı önceki gün Antalya 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde ’planlayarak kasten adam öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle son kez hákim karşısına çıktı. Son derece soğukkanlı olduğu gözlenen Ali Baltacı, "Adaletin kestiği parmak acımaz, cezam neyse verin ben yatarım" dedi.

Gece odama girdi

Aysun Karabacak ise şöyle dedi: "Biz eşimle ayrı odalarda yatıyorduk. Cinayetten iki gece önce eşim bana saldırarak ilişkiye girdi. Sabah Ali aradı. Sesimden kavga ettiğimizi anladı. Ali’ye ’Artık bu şekilde yaşamak istemiyorum’ dedim. O da ’Ben de böyle yaşamak istemiyorum, onu öldüreceğim’ dedi. Ben de ’Ne olacaksa olsun, ölecekse ölsün’ dedim." Hákimin, "Tahliyeni talep ediyor musun" diye sorduğu Aysun Karabacak, "Tahliyemi isteyemem, yasak ilişki yaşadığım için suçluyum" dedi.
Hafif tahrik var

Ali Baltacı ve Aysun Karabacak’a ’tasarlayarak kasten adam öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası veren heyet, sanık sevgililerin duruşmalardaki iyi hali nedeniyle bunu ömür boyu hapis cezasına çevirdi. Aysun Karabacak’ın cezası, hafif tahrik altında cinayeti işlediği gerekçesiyle 20 yıla indirildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 3 Mart 2008 Pazartesi 07:05:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?