16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Şükriye Tutkun'dan unutulmaz konser

ŞÜKRİYE TUTKUN'DAN UNUTULMAZ KONSER

Antalya Büyükşehir Belediyesi 1. Uluslararası Antalya Ramazan Şenliği kapsamında konser veren ünlü sanatçı Şükriye Tutkun Antalyalı hayranlarıyla buluştu.

Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı'nın desteği ile Ruan Tanıtım Organizasyon tarafından gerçekleştirilen Ramazan Şenlikleri, Türk Halk Müziği sanatçısı Şükriye Tutkun konseriyle devam etti.

Antalya Kültür Merkezi (AKM) Cam Piramit Fuar alanında hayranlarıyla buluşan Şükriye Tutkun, söylediği türkülerle unutulmaz anlar yaşattı. Antalyalılar Şükriye Tutkun'un söylediği türkülere eşlik etti. Hareketli parçalarla izleyenleri coşturan ünlü sanatçı, romantik parçalarla duygusal dakikalar yaşattı. Şükriye Tutkun sahne performansıyla beğenildi.

RAMAZAN GELENEKLERİ YAŞATILIYOR

Öte yandan, Atatürk Kültür Parkı'nda 2500 metrekarelik alanda gerçekleştirilen Ramazan etkinliklerinde, çok sayıda el sanatları ve hediyelik eşya firması stant kurdu. Konserler, müzik dinletileri, tiyatro, dans, folklor, bando, mehteran gösterileri ve çocuklara yönelik eğitici ve eğlendirici programlarıyla Antalya, Ramazan ayı boyunca şenlik yapacak. Ramazan etkinliklerinde gıda alanı sahura kadar açık tutuluyor. Uluslararası boyuta taşınan Ramazan Şenliği'ne bu yıl Bangladeş, Senegal, Çin, Kırgızistan,

Özbekistan, Macaristan, Kazakistan, Azerbaycan ve Hindistan'dan katılım var.

ŞÜKRİYE TUTKUN'DAN UNUTULMAZ KONSER
ŞÜKRİYE TUTKUN'DAN UNUTULMAZ KONSER
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2010 Pazartesi 11:40:05
Güncelleme :16 Ağustos 2010 Pazartesi 11:47:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?