1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Sulama kanalı çalışmaları sürüyor

Korkuteli AK Parti İlçe Teşkilatı, ilçe dışından geçen çevre yolunun ilk etap çalışması olan DSİ’nin yaptığı kapalı sulama kanalı çalışmasını yerinde inceledi.

İmrahor Köyü sulama suyu kanalının yanında devam eden ve yaklaşık 40 metre genişliğindeki kapalı sulama kanalı çalışmasını inceleyen Korkuteli AK Parti İlçe Başkanı Hakkı Beşkazalı ve yönetim kurulu üyeleri, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. İmrahor ile Kargalık köylerinden geçecek olan çalışmayla ilgili ödenek konusunda bir sıkıntının olmadığı belirten Beşkazalı, sadece kamulaştırmada bazı sorunlar yaşandığı söyledi.

Beşkazalı, “Korkuteli için gerçekleştirdiğimiz en önemli proje, Çevre Yolu Projesidir. Bu proje için tüm milletvekilleri ve il teşkilatı yoğun çalıştılar. Kamulaştırma çalışmalarımız da devam ediyor. En büyük arzumuz çevre yolunun bir an önce bitmesi” dedi.Beşkazalı, ilk etapta sulama kanalının yol olması nedeniyle 3 kilometrelik bir sulama kanalı inşaatı yapım çalışması devam ettiğini belirterek, şunları söyledi:

”Önümüzdeki günlerde kanalın tamamlanmasıyla yaklaşık 40 metre genişliğindeki çevre yolunun Antalya- Fethiye güzergah çalışması başlayacak.Bunun yanında Antalya Termessos arası ile Kızılcadağ-Söğüt arasında duble yol çalışması tamamlanmak üzere. Duble yolların tamamlanmasıyla Korkuteli–Antalya arası daha da güzelleşecek.Büyük projelerin tamamlanmasını bekliyoruz.”

İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2009 Perşembe 13:37:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?