21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Sulama Sistemi yapımı sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Çakırlar Yolu üzerinde Peyzaj Düzenleme ve Sulama Sistemi yapımı çalışmalarına başladı. Dumlupınar Bulvarı'nda da çalışmalar devam ediyor. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi kentin giriş noktaları ve şehir merkezinde bulunan bulvar ve caddelerdeki orta refüjler de peyzaj düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri, Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü ile yapılan 'Çevre Yolları Peyzaj Yapımı Protokolleri' kapsamında daha önce tamamlanan Burdur ve Havaalanı Yolu orta ve yan refüjlerinin peyzaj düzenleme çalışmalarına ilave olarak, Çakırlar Yolu üzerinde de çalışmalara başladı. İller Bankası Köprülü Kavşağı'ndan başlayıp Kent Mezarlığı'na kadar olan Çakırlar Yolu üzerinde de Peyzaj düzenleme çalışmaları içerisinde sulama sistemi ve temizlik çalışmaları yapılıyor. 

4,5 kilometre uzunluğundaki Dumlupınar Bulvarı ve 2,5 kilometre uzunluğundaki Çakırlar Yolu üzerinde devam eden hazırlık çalışmasının ardından, orta ve yan refüjlerde çimleme ve ağaçlandırma işlemleri yapılacak. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Şube Müdürlüğü Yetkilileri; Antalya'nın giriş, çıkış ve ana caddelerinde bulunan bulvarlarda peyzaj düzenleme çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini belirtti.
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2006 Perşembe 14:49:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?