1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Sular altındaki servet!

ANTALYA'DA ŞİDDETLİ YAĞIŞ

Antalya'da etkisini arttıran şiddetli yağış nedeniyle çok sayıda otomobil sel suları altında kaldı. Azeri iş adamı Sarkan İsmailov'un sular altında kalan el yapımı 700 bin TL değerindeki Bentley marka otomobili de sudan ittirilerek kurtarıldı.

Antalya'da etkisini arttıran şiddetli yağış hayatı olumsuz yönde etkiledi. Metrekareye 25 kilogram yağışın düştüğü kentte, caddeler göle dönerken çok sayıda otomobil sel suları altında kaldı. Ev ve iş yerlerini suların bastığı Antalya'da yollarda kalan otomobiller itfaiye tarafından kurtarıldı.

Antalya Havalimanı İç Hatlar Terminali önünde şiddetli yağış nedeniyle sel meydana geldi. Havalimanını gölü andırırken onlarca otomobil de sular altında kaldı. Otomobiller itfaiye ve çekiciler tarafından çekilerek kurtarıldı.

İSMAİLOV'UN BENTLEY'İ DE SELDEN NASİBİNİ ALDI

Antalya'da 1.4 milyar dolara yapılan ve açılışına Nicole Kidman, Paris Hilton, Richard Gere, Monica Bellucci, Mariah Carey gibi çok sayıda Holywood yıldızının katıldığı Mardan Oteli'nin sahibinin oğlu Sarkan İsmailov'un da kendi kullandığı otomobil sel suları altında kaldı.

Otomobilinden çevredeki vatandaşların yardımı ile çıkartılan İsmailov uçağına binerken sular içerisinde çalışmayan 700 bin TL değerindeki el yapımı Bentley marka otomobili çekmek için itfaiye ekibi olay yerine geldi. İtfaiyenin otomobili çekmesini kabul etmeyen otel yetkilileri Bentley'i yaklaşık 50 metre ittirerek sel sularından kurtardı.

Antalya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri yağışın etkisini Çarşamba gününe kadar sürdüreceğini belirtti.

ANTALYA'DA ŞİDDETLİ YAĞIŞ
ANTALYA'DA ŞİDDETLİ YAĞIŞ
ANTALYA'DA ŞİDDETLİ YAĞIŞ
ANTALYA'DA ŞİDDETLİ YAĞIŞ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2009 Pazartesi 20:47:01
Güncelleme :29 Aralık 2009 Salı 09:23:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?