16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Süleyman Demirel Antalya'da

DEMİREL ANTALYA'DA

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, eşi Nazmiye Demirel ile birlikte Ramazan Bayramı tatilini geçirmek üzere Antalya'ya geldi.

THY'nin tarifeli uçağı ile 12.30'da Antalya Havalimanı'na gelen 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'i, Antalya Vali Yardımcısı Mehmet Seyman, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, Belediye eski Başkanı Hasan Subaşı ile vatandaşlar karşıladı. Demirel VIP Salonu'nda bir süre vatandaşlarla sohbet edip habercilerin sorularını cevaplarken, eşi Nazmiye Demirel de aprona alınan araç ve bir ambulans eşliğinde Antalya Havalimanı'ndan ayrıldı.

REFERANDUM MESELESİ BOYUTUNU AŞTI

Antalyalıların bayramını kutlayan Demirel, referandumla ilgili sorulara cevap verdi. Demirel, "Türkiye'nin referandum meselesi çok değişik bir hal aldı. Boyutunu aştı. Başka istikametlere kaydı. Siyasi bir mahiyet aldı. Artık milletimizin kararı pazar günü belli olur ve milletimizin verdiği karar memleketimiz için hayırlı olur. En doğrusunu o yapar" dedi.

OYUMUN RENGİ PAZAR GÜNÜ BELLİ OLUR

Demirel, bir habercinin 'Oyunuzun rengi belli oldu mu?' sorusuna ise gülerek "Benim oyumun rengi Pazar günü belli olur" diye karşılık verdi. Demirel, vatandaşların bayramını kutlayarak havalimanından ayrılırken, eşi ile birlikte tatillerini Antalya'nın Konyaaltı ilçesine bağlı Beldibi beldesinde bulunan Şampiyon Tatil köyünde geçireceği öğrenildi.

DEMİREL ANTALYA'DA
DEMİREL ANTALYA'DA
DEMİREL ANTALYA'DA
İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2010 Salı 13:16:00
Güncelleme :7 Eylül 2010 Salı 15:06:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?