22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Sunay Akın büyüledi

SUNAY AKIN’DAN ‘MAHYA IŞIKLARI’

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Karaalioğlu Parkı ve Antalya Kültür Merkezi (AKM) Cam Piramit alanında düzenlediği iki ayrı Ramazan Şenliği çeşitli etkinlikleriyle sürüyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin Penta Organizasyon işbirliğiyle Karaalioğlu Parkı’nda düzenlediği Ramazan Şenlikleri devam ediyor.Her akşam farklı etkinliklerle devam eden Ramazan Şenlikleri, şair-yazar Sunay Akın gösterisiyle sürdü. Sunay Akın, tek kişilik gösterisinde anlattığı Ramazan öyküleriyle dinleyicilerini geçmişe götürdü.

Sunay Akın, geçmiş yıllarda Ramazan aylarında, mahya ışıkları ve resimleriyle camilerin süslendiğini söyledi. Eskiden sanatın daha yoğun yaşandığını ifade eden Akın, insanların mahya ışıkları ve resimlerini görmek için geceleri şehirlerindeki camileri dolaştığını söyledi.

Kendisine özgü üslubu ve anlatımıyla geçmişten bugüne bir köprü kuran Sunay Akın, izleyenleri de kendi içinde bir yolculuğa çıkardı. Akın’ın anlattıkları Antalyalıları kimi zaman düşündürdü, kimi zaman da eğlendirdi. Ramazan öyküleriyle özellikle sanat, eğitim ve okumanın önemine değinen Sunay Akın, her cuma ‘Mahya Işıkları’ gösterileriyle Antalyalılarla buluşmaya devam edecek.

SUNAY AKIN’DAN ‘MAHYA IŞIKLARI’
SUNAY AKIN’DAN ‘MAHYA IŞIKLARI’
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2010 Cumartesi 09:27:05
Güncelleme :14 Ağustos 2010 Cumartesi 11:07:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?