1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Sungate Port Royal'di, Rixos oldu!

Rixos Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Türkiye'de tek bir hedefle hareket ettiklerini belirterek "O da satın alma gücü yüksek turist grubunun Türkiye'ye gelmesini sağlayacak yatırımları gerçekleştirmektir" dedi.

"Rixos Hotels" ile Antalya Beldibi'nde bulunan Sungate Port Royal Otel'in yatırımcıları Rus Mirax Grubu ile devam eden görüşmelerin olumlu sonuçlanmasının ardından iki grup arasında imzalanan "kiralama" sözleşmesi kapsamında, Sungate Port Royal'in işletmesi Rixos Hotels Grubu tarafından gerçekleştirilecek.

Geçen ay gruba dahil olan Rixos Grand Ankara'nın ardından Rixos Sungate, Türkiye'de 7'inci, dünyadaki 12'inci oteli ünvanını aldı. İş birliği anlaşması 10 yılık bir süreyi kapsıyor. 10 yılın sonunda iki grubun memnuniyeti çerçevesinde bu süre daha da uzatılabilecek. Anlaşma kapsamında Rixos Sungate, Türkiye'nin turizm başkenti olarak nitelendirilen Antalya'nın, dünya turizm sektöründen aldığı payı yükseltme amacıyla faaliyet gösterecek.

Konuyla ilgili bir basın açıklaması yapan Rixos Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, kuruldukları günden beri Türkiye'de tek bir hedefle hareket ettiklerini belirterek "O da satın alma gücü yüksek turist grubunun Türkiye'ye gelmesini sağlayacak yatırımları gerçekleştirmek. Rixos, markası ile yatırımlara değer katan bir grup. Bu Türkiye için yeni bir model. Biz bu modelin, Türkiye'deki bayraktarlığını yapıyoruz. Halihazırda Türkiye, Hırvatistan ve Kazakistan'da otellerimiz var. Avusturya, Dubai, Bahreyn ise zincirimize eklenecek yeni halkalar arasında. Rixos Hotels olarak yeni yatırım haberlerini sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2009 Salı 21:37:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?