21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Sünnet Şenliği kayıtları başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Deniz Köken, geleneksel Büyükşehir Sünnet Şenliği’nde bu yıl bin çocuğun sünnet ettirileceğini açıkladı.

Köken, Antalya Büyükşehir Belediyesi İletişim Merkezi’nde (ABİM) kayıtların başladığını, kayıt için son tarihin 30 Haziran olduğunu belirtti. 

Bu yıl 4’ncüsü gerçekleştirilecek Feslikan Yaylası Şenlikleri, Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Sünnet Şöleni Organizasyon Komitesi Başkanlığı’nı yürüten Deniz Köken, “30 Nisan itibari ile mahalle muhtarlıklarımız ve ABİM’de sünnet edilecek çocuklarımızın kayıtlarına başladık. Kıyafet dahil her türlü masrafları Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak. Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu’nda onlar için özel bir eğlence programı düzenleyeceğiz. Çocuklarımızın sünnetleri ise 26- 27 temmuz tarihleri arasında yapılacak” diye konuştu.

Feslikan Yaylası ve Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin çalışmalarına başladıklarını da ifade eden Deniz Köken, Feslikan’ın artık bir marka haline gelmeye başladığını kaydetti. Köken, “İlk organizasyonumuz sırasında her yıl gelişen bir festival düzenleyeceğimizi ilan etmiştik. Bugün geldiğimiz noktada Feslikan ülke genelinde bilinen ve ilgi gösterilen bir organizasyon haline gelmiştir” dedi.

Her yıl olduğu gibi Feslikan Şenlikleri, Yağlı Güreş ve Sünnet Şenliği’nin bir arada yapılacağını belirten Köken şöyle konuştu: “İleriki günlerde programımız ile ilgili daha detaylı bilgiler vereceğiz. Sünnet Şenliği için müracaatlar için son tarihin 30 Haziran olduğunu hatırlatmak istiyorum.”

.
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2008 Perşembe 15:08:43
Güncelleme :1 Mayıs 2008 Perşembe 15:11:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?