1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Sünnet şöleni yapılacak

Aksu Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Perge Festivali Geleneksel Sünnet Şöleni Cuma günü ANFAŞ Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecek.


Aksu Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Perge Festivali Geleneksel Sünnet Şöleni 14 Ağustos Cuma akşamı ANFAŞ Fuar Aalanı’nda düzenlenecek. Fuar alanındaki otoparkta gerçekleştirilecek olan şölende Mehteran gösterisi, Avrupa’nın 5 ayrı ülkesinden gelecek öğrencilerin dans gösterisi ile ünlü sanatçılar Mustafa Yıldızdoğan ve Songül Karlı konser verecek. Festival etkinliği kapsamında kaydı yapılan 300 çocuk Aksu Belediyesi tarafından ücretsiz olarak sünnet ettirilecek.


Pınarlı Belediye Başkanı olduğu dönemde geleneksel olarak sünnet şöleni düzenlediğini ve 5 yıl içerisinde binin üzerinde çocuğu sünnet ettirdiğini belirten Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, “Aksu ilçesi olduktan sonra düzenleyeceğimiz ilk şölenimiz olacak” dedi. Şölen kapsamında Avrupalı öğrenciler dans gösterisi sergileyeceğini, Isparta Belediyesi Mehteran Takımı’nın bir konser vereceğini belirten Yıldırım, ünlü sanatçıların da konser verecği şölene herkesin davetli olduğunu söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2009 Pazartesi 11:14:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?