21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Şüpheli çanta paniği

Bir bankanın duvarına bırakılan bayan çantasının bomba olabileceğinden şüphelenen polis ekipleri, vatandaşları evine girip camdan uzak durması yönünde uyardı. Fünye ile patlatılan bayan çantasının boş çıkması rahat bir nefes aldırdı.

Antalya'nın en işlek bölgelerinden Güllük Caddesi'nde saat 20.30'da bir bankanın duvarına bırakılan kadın çantası, emniyeti alarma geçerdi. Şüpheli paketin bulunduğu alanı emniyet şeridi ile kapatan polis ekipleri, esnafa dükkanın içine girmesi ve camlardan uzak durulması yönünde uyarıda bulundu. Caddeyi araç trafiğine kapatan polis ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Olay yerine gelen Bomba İmha ekibi şüpheli paketin uzaktan kumanda ile patlatılma tehlikesine karşın jammer ile önlem aldı. Özel kamufle elbisesini giyen bomba imha uzmanı, şüpheli paketi inceledikten sonra fünye ile patlattı. Kontrollü biçimde gerçekleştirilen patlamanın ardından şüpheli paketin bayan çantası olduğu ortaya çıktı. İçi boş olan çanta polis tarafından incelendikten sonra çocukların oyuncağı oldu.

iha
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2008 Pazar 10:26:23
Güncelleme :2 Kasım 2008 Pazar 10:41:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?