1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Suya bakıp söyledi

 Antalya Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan adayı medyum Ömer Çetin Yavuncu, 29 Mart seçimleri öncesi su üstünde değerlendirmelerde bulundu. Yavuncu, İstanbul, Ankara ve Antalya Büyükşehir belediyelerini AK Parti'nin alacağını söyledi.

29 Mart öncesi astrolog medyum Ömer Çetin Yavuncu, yerel seçimlerle ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Evli ve iki çocuk babası Yavuncu, özel odasında seçim öncesi kap içindeki suya bakarak öngörülerde bulundu.

Türkiye'nin 2023 yılında süper devlet olacağını söyleyen Yavuncu, yerel seçimlerde en başarılı sonucu yine AK Partisi'nin yaşayacağını belirtti. Seçimlerde AK Parti, bazı sürprizler yaşasa da yine büyük bir zafer yaşayacağını anlatan Yavuncu, şöyle konuştu: "İstanbul, Ankara ve Antalya'da büyükşehir belediyelerini AK Parti alacak. AK Parti eğer İzmir'de biraz daha fazla çalışsaydı onu da kazanabilirdi. Benim ise kazanma şansım yok. Bana 'Sen başkan olursan bize kimse yardım etmez' diyen seçmenlerim oy
vermeyeceği için kazanamayacağım. CHP son çabalarını ve var gücünü ortaya koyuyor."

Bazı iş adamlarıyla Başbakan Erdoğan arasında gerilim yaşanacağını belirten Yavuncu, parti içinde de birkaç değişikliğe gidileceğini söyledi. Yavuncu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de yorgun düşeceğini ve 2012'de siyaseti bırakacağını açıkladı.

Ömer Çetin Yavuncu, herhangi bir grup ya da partiyi kastederek şöyle konuştu: "Bana 50 milyon dolar versinler o grubu bulunduğu bölgeden belediye başkanı yapayım. Notere gidelim sözleşme imzalayalım, eğer kazanamazlarsa ek maddede 100 milyon geri ödeme talimatı koyup onu yerine getiririm."

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 14:38:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?