22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Taciri kaza yakalattı

Antalya'nın Alanya ilçesinde içerisinde 10 kilogram esrar yüklü otomobili ile polisten kaçan zanlı kaza yapınca yakalandı.

Kaza anı otomobilin çarptığı halk otobüsünde bulunan güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

GERİ MANEVRA YAPARAK KAÇMAK İSTEDİ

Edinilen bilgiye göre olay, Tosmur beldesi Alantur mevkinde meydana geldi. 07 LCF 02 plakalı otomobille uyuşturucu sevkiyatı yapıldığı ihbarını alan polis, yolda güvenlik önlemi aldı. Bu sırada polisin yolda tedbir aldığını gören zanlı S.Ö., araçla geri manevra yaparak kaçmak istedi. Panik halinde geri kaçan zanlının kullandığı otomobil, Ö.Ö. idaresindeki içerisi yolcu dolu olan 07 HDN 40 plakalı halk otobüsüne çarparak durabildi.

10 KİLOGRAM ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

Kaza otobüs şoförü ve yolcular panik halinde otobüsü terk ederken, çarpan otomobilde polis tarafından yapılan aramada ise 10 kilogram esrar ele geçirildi. Otomobil sürücüsü S.Ö. ve Rus uyruklu E.D.() gözaltına alındı. Alanya Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen zanlı ve kız arkadaşı daha sonra ifadeleri alınmak üzere Alanya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği'ne götürüldüler.

KAZA ANI OTOBÜSÜN GÜVENLİK KAMERASINDA

Kazada otobüs ve araçta maddi hasar oluşurken, yaralanan olmadı. Kaza anı ise otobüste bulunan güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kayıt edildi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2013 Salı 18:09:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?