21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Tadilatı süren okulda inceleme

TADİLATI DEVAM EDEN OKULDA İNCELEME

Antalya İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı , Meclis Üyeleri Osman Uğur, İlhan Buğdaycı , Muammer Saygılı ve Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp ile birlikte tadilatı devam eden Mehmetçik İlköğretim Okulu'nda incelemelerde bulundu.

Köylerde sürdürülen yol, su köprü gibi altyapı çalışmalarının yanı sıra okullarla ilgili devam eden yatırımları da yerinde incelemek üzere Mehmetçik İlköğretim Okulu'na giden İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı “Muhtarlar Derneği Başkanı ve aynı zamanda Topçular Mahalle Muhtarımız Nazif Alp'ın talebi üzerine eğitim öğretim için son derece yıpranmış olan Mehmetçik İlköğretim Okulu'nun devam eden tadilatı yerinde görmek istedik. Okuluda iç ve dış boya, çatı onarımı ile tuvaletler yeniden yapılıyor. Amacımız hem meclisimizde alınan kararların takibini sağlamak hem de çocukların en iyi şartlarda eğitim görmelerini sağlamak olacaktır” dedi.

Mehmetçik İlköğretim Okulu onarımı için 2010 yılında İl Özel İdaresi ve Milli Eğitim ödeneklerinden temin edilen kaynağın yanında 2011 yılında İl Özel İdaresi bütçesinden 70 bin TL daha ödenek ayrıldığını söyleyen Arı, yeni yapılan okulların yanında onarım için 2011 bütçesinden Mehmetçik, Emel Sevgi Taner, Dumlupınar, Cumhuriyet, Faruk Tugayoğlu, Mehmetçik, Merkez, Necati Dölen, Güzelbağ, İlhami Tangut, Ülkü Seyfi Kandemir ve ANTBİRLİK İlköğretim Okuluları ile Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğü onarımları için de ödenek ayrıldığını belirtti.

TADİLATI DEVAM EDEN OKULDA İNCELEME
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2011 Perşembe 09:50:00
Güncelleme :20 Ocak 2011 Perşembe 12:10:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?