22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Tahıl pazarı esnafından Özgen'e ziyaret

Antalya’nın Muratpaşa ilçesine bağlı Tahıl Pazarı Mahallesi Muhtarı Bayram Korkmaz, beraberinde bir grup esnaf ile birlikte Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Özgen’i ziyaret etti. Grup ATSO’nun yeni hizmet binasına taşınması dolayısıyla “Hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

Ziyarette mahallesi sınırları içindeki İsmetpaşa Caddesi’nde devam eden raylı sistem çalışmaları nedeniyle özellikle küçük esnafın sıkıntıda olduğunu dile getiren Muhtar Kokmaz, “Ekonomideki daralma nedeniyle zaten sıkıntıda olan esnaf, raylı sistem nedeniyle iyice zora düştü. Büyükşehir Belediyesi’nden çalışmaları hızlandırmasını istiyoruz” dedi.

ATSO Başkanı Kemal Özgen de Tahıl Pazarı Muhtarı ve esnafının ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Raylı sistem ve altyapı çalışmalarının devam ettiği bölgelerde esnafın sıkıntılarını bildiğini ve ilgili kurumlara bu sıkıntıları ve çözüm önerilerini ilettiklerini kaydeden Özgen, “Antalya her geçen gün büyüyen bir kent. Alt yapı çalışmaları her zaman olacaktır. Önemli olan bu çalışmaların belirli bir program dahilinde, planlanan sürede tamamlanması. Umarız çalışmalar kısa sürede biter ve esnafımızın işleri yeniden açılır” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2008 Cuma 10:23:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?