22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Tahtalı Dağı anneleri ağırlayacak

Antalya'da Akdeniz'in kıyısından Toroslar'ın zirvesine yükselen Tahtalı Dağı, 11 Mayıs Anneler Günü'nde anneleri ve çocuklarını ağırlamaya hazırlanıyor.

2 bin 365 metre yükseklikteki Tahtalı Dağı'nda "Cennet annelerin ayakları altındadır" sloganıyla annelere hizmet verilecek.

Anneler Günü'ne hazırlanan Tahtalı Teleferik İşletmesi, anneleri ve annelerine sevgisini göstermek isteyen herkesi ağırlamaya hazırlanıyor. Teleferik İşletmesi'nde düzenlenecek etkinlikle annelere ve ailelerine 2 bin 365 metre yükseklikten cennet gibi kıyıları ve koyları bulutların üzerinden izleme olanağı sunulacak ve annelere adeta "Cennet annelerin ayakları altındadır" duygusu yaşatılacak. Anneler ve aileleri 'Anneler Günü'ne özel yüzde 50 indirimden de yararlanacak.

Tahtalı Teleferik İşletmesi Müdürü Haydar Gümrükçü, "Tüm annelere, babalara, çocuklarıyla birlikte bulutların üzerinde bir Anneler Günü yaşatmak istiyoruz. Zirvede, bulutların üzerinde annelere ve yakınlarına sürprizlerimiz olacak" dedi. Tekirova'da bulunan istasyondan hareket eden teleferik, 10 dakika içinde 2 bin 365 metreye çıkarken Toros Dağları'nın zirvesi, tüm annelere unutulmaz ve heyecanlı bir gün yaşatmak için bekliyor.

.
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2008 Çarşamba 14:50:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?