22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Taksi durakları modernleşti

TAKSİ DURAKLARI MODERNLEŞTİ

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, seçim vaatlerinden biri olan taksi duraklarını modernleştirme sözünü gerçekleştirdi. İlçedeki 6 taksi durağı, modern bir yapıya kavuşturuldu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, turizm kenti Antalya’nın taksi durağı imajını değiştiriyor. Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçedeki 6 taksi durağı, modernleştirme projesi kapsamında yeniden inşa edildi. Dokuma Taksi, Zaman Taksi, Barış Taksi, Karatay Taksi, Emek Taksi ve ANTKOOP Taksi durakları yenilenerek, modern bir görünüm kazandırıldı. Cumhuriyet döneminin ilk yıllarındaki Türk mimarisi şeklinde yapılan taksi durakları, çevre düzenlemesiyle birlikte 450 metrekare alandan oluşuyor. 18 metrekare olan taksi durakları binasının içerisinde, şoförlerin dinlenebileceği bir oda, mutfak ve lavabo yer alıyor. Taksi durakları, Türkiye’de ilk kez kullanılan ve şehir içi faaliyetlere halkı rahatsız etmeyen yapı sistemiyle inşa edildi. Çağdaş bir görünüm kazandırılan 6 taksi durağının, önümüzdeki günlerde sundurması ve çevre düzenlemesi de yapılacak.

Dokuma Taksi Durağı’nı ziyaret eden Başkan Tütüncü, seçimde vaat ettiği taksi duraklarını güzelleştirme sözünü yerine getirdiğini belirterek, kentlilik konusunda hem Antalya’ya hem de Kepez’e hizmet eden taksici esnafının çalışma şartlarını iyileştirdiklerini dile getirdi.

TAKSİ DURAKLARI MODERNLEŞTİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2010 Pazartesi 16:37:02
Güncelleme :1 Şubat 2010 Pazartesi 16:42:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?