7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Taksi sürücüsüne gasp

Antalya'da kimliği belirsiz kişiler, bindikleri bir taksi sürücüsünü bıçakla yaralayıp, parasını gasp etti. 

Edinilen bilgiye göre Vatan Bulvarı üzerinde bulunan Ay taksi durağına gelen kimliği henüz belirlenemeyen şahıslar, durakta nöbetçi olarak bulunan 07 T 3653 plakalı Tacettin D'ye ait taksiye bindi. Arka koltuğa oturan şahıslar, Memurevleri Mahallesi'ne gideceklerini söyledi. 

Memurevleri Mahallesi Yavuz Caddesi üzerine geldikleri sırada üzerlerinde bulunan bıçağı çekerek, taksi sürücüsü Tacettin D'nin boğazına dayayan zanlılar, bıçak tehdidiyle Tacettin D.'nin üzerinde bulunan 270 YTL'yi gasp etti. bununla yetinmeyip sürücü Tacettin D'yi boğazından ve bacağından yaralayan zanlılar, olay yerinden hızla uzaklaştı.

 Çevrede bulunan bir vatandaşın yardımıyla Antalya Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı Tacettin D'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, gasp olayını gerçekleştiren şahısların yakalanması için çok yönlü çalışma başlattı.
iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2007 Pazartesi 10:19:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet küçükertaş IP: 88.232.50.xxx Tarih : 14.03.2007 20:58:31
yeter artık bitsin bu korku bir kaç tane kendini bilmez kalleş insanlar yüzünden akşamları çalışamaz hale geldik evimize çocuklarımıza üç kuruş ekmek parasına göz diken şahıslar kim ne zaman dur diyecek?Oda yetkililerine özellikle mehmet ali başkanımıza sesleniyorum çare bulun durakları geziniz hep birlikte çare bulalım sayın başkanıııım???????